Palvelut

Korkeat standardit, arkaluontoinen kohde tai vaativa kokonaisuus?

Palvelemme pitkällä kokemuksella asiakkaitamme luotettavasti ja varmoin ottein.

Tietoverkot

Kauttamme saatte erinomaista kokonaispalvelua, jossa kannamme vastuun alusta loppuun. Hoidamme yleiskaapeloinnit, valokuituverkot ja valokuituhitsaukset, kuvansiirtoverkot sekä erilaiset info-järjestelmät. Teille kaikki on valmista ja järjestelmät käytössä heti. Ylläpidämme asiakkaidemme infrasturuktuureja myös korjaustöiden muodossa.

Tele- ja turvakaapeloinnit

Hoidamme vaativat Viranomaisverkot (Virve) ja GSM-sisäpeittoratkaisut. Toimitamme luotettavasti yleisäänentoisto- ja hätäkuulutusjärjestelmät, rikosilmoitus,- kulunvalvonta- ja kamerajärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät sekä AV-järjestelmät ja kaapeloinnit. Suunnittelemme ja toteutamme työt asiakasta kuunnellen ja asioimme luottamuksella arkaluontoisissa hankkeissa.

Konesaliratkaisut

Kartoitamme, asennamme ja ylläpidämme asiakkaillemme erilaiset konesaliratkaisut. Asennamme taidolla tietoliikennekaapeloinnit ja –laitteet, hoidamme laitesiirrot ja konesalimuutot. Kannamme vastuun loppuun saakka myös projektinjohdosta, joka varmistaa toimivan ja turvallisen lopputuloksen asiakkaillemme laadunvalvontamme kautta.

Kiinnostuitko?